Staking streekvervoer

In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. Maandag 6 februari 2023 0605.


Landelijke Staking Streekvervoer Na Mislukt Cao Overleg Leidschdagblad

De buurtbussen SyntusFlex buurtRRReis.

. Web De staking is door het hele land. Web 8 hours agoVakbond VVMC die onderhandelt over de multimodale cao waaronder 1300 werknemers in het streekvervoer vallen wil opnieuw actie gaan voeren. Web Gevolgen staking streekvervoer lijken mee te vallen OOG Groningen 148K subscribers Subscribe 0 Share 10 views 14 minutes ago Het is donderdagochtend niet duidelijk welke.

Web NOS Nieuws vandaag 1426 Vijfdaagse staking streekvervoer begonnen weinig klachten bij Rover In het openbaar streekvervoer hebben duizenden werknemers. Web Mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn komen zeker tot en met vrijdag voor grote uitdagingen te staan. Een reiziger in een bus tijdens een eerdere landelijke staking van het.

Web 14 hours agoMet de staking hopen buschauffeurs en conducteurs daar verandering in te brengen. Vrijwel alle bussen in de regio en stad. Web 11 hours agoVooraf verwachtte vakbond FNV dat vrijwel al haar leden meedoen aan de vijf dagen durende staking in het streekvervoer.

Dit moet je weten over de staking in het streekvervoer van maandag 6. Web Het is alleen onduidelijk welke chauffeurs conducteurs en machinisten gaan staken. Web Dutch Language Blog.

Unwanted CopyPaste extension detected. Web 10 hours agoHele werkweek staking streekvervoer helft minder bussen rijden - 112 Nieuws Nederland Warning. Web Vakbonden willen dat het loon van streekvervoermedewerkers wordt gecompenseerd voor de hoge inflatie en maatregelen zien om de werkdruk tegen te gaan.

FNV wil onder meer een compensatie voor de prijsstijgingen van. Posted by Sten on Apr 30 2018 in Culture Dutch Vocabulary News. Web Tips reizen met openbaar vervoer tijdens staking streekvervoer Handig voor tijdens de staking Laatste update.

De helft van de bussen van vervoerders waar medewerkers meedoen aan de staking rijdt. Web 9 hours agoHet streekvervoer is begonnen met een landelijke vijfdaagse staking. Er is staking in het.

Web Vanaf maandag leggen werknemers in het streekvervoer vijf dagen lang hun werk neer. Er rijdt geen streekvervoer. Waarom gebeurt dat en wat zijn de gevolgen voor de reiziger.

Web Streekvervoer staakt vanaf 6 februari vijf dagen lang na verstrijken cao-ultimatum. Chauffeurs in het streekvervoer hebben dit jaar al vaker gestaakt. Web 18 hours agoDeze hele werkweek leggen duizenden werknemers van het streekvervoer het werk neer wat grote impact kan hebben op de regionale bus- en treinverbindingen.

Web 11 hours agoWerkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Web 47 minuten geleden Aangepast 3 minuten geleden Door AT5 Wie buiten de stad woont en hier moet zijn - of andersom - kan deze week last hebben van de staking. Web 13 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land.

Chauffeurs die niet staken mogen wel rijden. There is no regional transport. In totaal werken er 13000 mensen in.


94a5reydbsbnm


Buschauffeurs Streekvervoer Leggen Werk Neer Fnv


Oq Gl9xftn4oom


9wigylvstpbpum


K Iqqt2wa7bchm


1xmqdy8lui3zfm


66zqik23ze8im


Dg2vqqbkcoe0jm


Vakbonden Dreigen Met Vijfdaagse Staking In Streekvervoer 1limburg


Fnv Landelijke Staking Streekvervoer Als Cao Overleg Faalt 1limburg


Bcf9cssjdsyjqm


8rq8erztxnwnvm


Cjw1rsagk5zpsm


E3finzmq 4kc0m


Hsqct Njebt47m


Landelijke Staking Streekvervoer Na Mislukt Cao Overleg Baarnschecourant Nl Nieuws Uit De Regio Baarn


Awff2i 5wpck9m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel